ďť?!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Canon EOS D7 – Test og de bedste priser
Spejlrefleks kamera

Canon EOS D7 – And..... Action!

8 billeder i sekundet

Lynhurtig autofokus og mulighed for ikke mindre end 8 billeder i sekundet, gør Canon EOS D7 til det optimale action-kamera. Førhen har fotografer, der ønskede hastighed, måtte ligge mange penge på bordet, for at komme i nærheden af et kamera, der levede op til forventningerne og behovene – i dag har Canon EOS D7 gjort det muligt for os dødelige at være med i legen.

Canon 7D

 

Prisen

Prisen pü kameraet afhÌnger af, hvor du køber det, og selvfølgelig om du kan leve med at købe et brugt. Rundt regnet starter tilbudene omkring de 10.000 kroner og fortsÌtter op til 20.000 kroner. Der er selvfølgelig ogsü forskel pü prisen, alt efter hvilket tilbehør der følger med. Der er ingen tvivl om, at der er mange penge at spare, hvis du køber kameraet pü nettet. Her kan forhandlerne gü ekstra ned i pris, grundet fÌrre udgifter til drift, personale etc. Ønsker du en mere personlig handel, samt personlige rüd og vejledning, nür du køber kameraet, er du henstillet til at købe i en butik. Tjek altid markedet ud før du køber, og overvej muligheden for at købe brugt. Der er masser af penge at spare!

Sportsbegivenheder - Canon EOS D7 fanger det bedst!

BevÌger motivet sig hurtigt? Canon EOS D7 giver dig muligheden for at fange motiver der bevÌger sig hurtigt. Lige fra legende børn og dyr, til sportsfolk og sportsbegivenheder hvor tempoet er højt, i alle situationer fanger dette kamera den mindste detalje. Helt konkret har Canon EOS D7 foruden muligheden for 8 billeder i sekundet, ogsü 19 autofokussencorer (krydscensorer) med følgefokus og autofokusprocessor, der fanger enhver hurtig bevÌgelse ned til mindste detalje, form og farve.

For alle der elsker at tage billeder

Canon EOS D7 er ikke kun for sportsfotografer og andre aktioninteresserede fotografer, men for alle der elsker at tage billeder. Kameraet er super lÌkkert, og kan alt hvad hobbyfotografens hjerte drømmer om. Eksempelvis den spÌndende mulighed for at optage film og billeder i HD-kvalitet gør kameraet til noget helt sÌrligt.

HD optager

Canon EOS D7 kan som sin storebror optage full 1080p HD video med lyd i 24 eller 24 billeder per sekund i PAL i max 12 minutters sekvenser.

Alternativt kan der optages video i 720 liniers opløsning, maksimum 50 fps i MOV format med H.264 komprimering. Dette er virkelig en super teknisk maskine, der optager HD video i topkvalitet!

Annoncer:
Spejlrefleks kamera


 
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning pü Fanø / Restauranter pü Fanø